keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Kops sanoi joulukortti kun luukusta tupsahti

Se olisi taas se aika vuodesta, kun joulukorttipuuhat ovat ajankohtaiset. Joulukorttien viimeinen lähetyspäivä joulupostimerkeillä on tiistai 12.12. eli alle kuukauden päästä.
Nyt jos kerrankin olisi kaukaa viisas ja kirjoittelisi kortit itsekin jo marraskuun puolella, niin ei jäisi viinilasi & viimeinen ilta -yhdistelmän varaan, vaikka ei siinäkään tyylissä sinällään mitään vikaa ole. 

Tuntuu, että moni sanoo, ettei nykyään ehdi tai viitsi lähettää joulukortteja. Mielestäni joulukorttien tipahtelu pitkin joulukuuta postilaatikkoon on niin ihanaa ja olennainen osa joulumielen kirvoittelua, etten kuuna kuun valkeana ota sitä riskiä, että tuo ihanuus minun kohdalta hiipuisi. Kaiken lisäksi Suomi on täynnä niin upeita kuvittajia ja kotimaisia joulukortteja, että jo ammatillisesti on äärimmäisen mielenkiintoista saada paljon kortteja ja seurata eri vuosien trendejä. 

Tänä vuonna Camalan joulukortit esittäytyy hyvin monipuolisilla kuva-aiheilla. Halusimme tuoda runsaiden yksityiskohtaisten joulukorttien rinnalle myös vähäeleisemmät, enemmän valkoista pintaa sisältävät kortit. Yhteensä joulukorttimalleja on tällä hetkellä Camalan verkkokaupassa 34 erilaista, joten varmasti sieltä mieleisensä saa napattua matkaan jokainen. 

Kivaa joulun odottelua!Camala
www.camala-store.fi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti